Solcelleanlæg kan også være kunst

Kunst med integrerede solcelleanlæg.

Hvis man vil være med på moden med sit hjem, skal man købe sig et solcelleanlæg. Disse er nemlig stilistisk helt rigtige til den mode, der ses i den danske arkitektur og design i dag. Her har både kunsten og indretningen valgt at sætte fokus på de tidsløse farver, nemlig sort og hvid. Det er lige præcis de farver, man får, hvis man vælger en af de moderne solcellepaneler, der kan købes ved de danske forhandlere i dag. Eksperter vurderer panelerne til at være flottere end mange af de tagtyper, man kan få ved byggeforhandlere i dag, og derfor er det nu ikke længere kun bæredygtighed, der er et godt argument, når det kommer til at købe den grønne energitype.

Solcelleanlæg har den perfekte farve og facon

Når man snakker om solceller, er det meget vigtigt at man skelner imellem den type anlæg, der laves i dag og den type anlæg, man lavede for ti år siden. Der er nemlig meget stor forskel.

  • Gamle solcelleanlæg var mere kantede og blev lavet i de helt forkerte farver i forhold til i dag.
  • Nye løsninger er mere integrerede og passer perfekt i farve og form

Helt konkret kunne man se det ved, at de gamle solcellepaneler havde en grålig farve og meget skarpe kanter, hvilket gjorde dem meget svære at integrere på tage. Ydermere passede de generelt dårligt både i form og i farve i forhold til nutidens kunst og design.

Kigger man i stedet på de moderne løsninger, er de langt mere integrerede. Her kan man enten vælge solcellepaneler, der er gennemsigtige, således man kan fremhæve det tag, man allerede har i forvejen. Man kan også vælge de sorte solcellepaneler, der i højere fra iscenesætter det sorte look, som er blevet så populært i den danske arkitektur og mode. I dag hører man selv flere omtale integrerede solceller i tagfladerne som ”kunst på taget”, for det skiller sig nemlig rigtig meget ud fra hvad vi ellers kender. I dag er kunst også meget mere end blog et maleri. I dag findes der lyskunst, madkunst, boligkunst og ja, selv kunst med solcelleanlæg.

Ingen kommentarer, Vær den første!

Din email bliver ikke vist.