Kunst og brugte kontormøbler bliver i højere grad forenet

Googlehq der kombinerer kontormøbler og kunst.

De fleste forbinder ikke brugte kontormøbler med stor kunst og moderne indretning. Tværtimod så har mange en forestilling om, at kontormøbler handler om ligegyldige designs, der ikke må skille sig ud og dele vandene. Men sådan behøver det ikke at være. Tager man et nærmere kig ind på kontoret hos Google (se billede), så bliver møbler og kunst og højere grad forenet og skaber et kreativt arbejdsmiljø. Og i takt med at kunsten er på vej tilbage til de danske hjem, så følger de arkitekttegnede møbler med.

Tendenserne i tiden tyder på, at danskerne er begyndt at lege mere, når de skal indrette hjemmekontorer. Før hen handlede det meget om at have det praktiske på plads, og så længe funktionaliteten sad i skabet, betød det mindre med det æstetiske udtryk og rummets udtryk. I dag har vi tendens til at være mere kreative med vores møbler, når det kommer til farver, stil og fremtoning. Møbler og kunst bliver i højere grad integreret.

Find brugte kontormøbler der skiller sig ud fra mængden

Før du går ud og køber brugte kontormøbler skal du overveje følgende:

  • Hvor stort er rummet og hvilken stil ønsker du at sætte med din indretning?
  • Har du et sort/hvid kontor, så kan farverige kontormøbler nemt give et kunsnerisk præg.
  • Har du besøgt boligsider eller måske forhandlere for at finde mere inspiration til brugte kontormøbler?
  • Hvilke møbler har du brug for? Du kan købt brugt i alt fra kontorstole til hæve sænkeborde og reoler, der kunne være aktuel på dit kontor.

Som altid er det en god ting at tænke over, hvem man indretter sit kontor til, hvem der skal bruge det og hvad det skal bruges til. Bruger man f.eks. skrivebordet til noget håndarbejde som kan være belastende, så skal man måske ikke vælge en Linoleums bordplade men istedet laminat eller et almindeligt solidt træbord. Brugte kontormøbler har også den fordel at de ofte er billigere end nye borde og stole og samtidig kan bruges til, at sætte et kunstnerisk præg, da man kan kombinere stile. Og selv ældre møbler kan både være flotte og funktionelle, hvis man kigger de rigtige steder. Tag dig derfor god tid til at vælge de rigtige, som passer til dine ønsker og behov.

Ingen kommentarer, Vær den første!

Din email bliver ikke vist.