Hold styr på kunsten med din iPhone

Brug iPhone tilbehør til at holde styr på kunst.

Flere og flere museer har i dag indset, at det er muligt at optimere formidlingen af de udstillinger, som de viser. Det gøres ved hjælp af en app, der kan downloades på din iPhone og andre smartphones. Samtidig er nyt smart iPhone tilbehør så som holdere, stativer og tripods blevet udviklet til at gøre målet med at fange din kunst på mobilen nemmere, både for nybegyndere og den erfarne kunstentusiast.

Herhjemme er det Statens Museem for Kunst, der lægger an i brugen af apps til at udbrede viden om de udstillinger, der er på museet i øjeblikket. For eksempel har udstillingen ”Den Menneskelige Komedie”, der er en udstilling om den franske kunstner Toulouse-Lautrec, fået en app, der kan hjælpe besøgende til at få endnu flere informationer omkring udstillingen og tage kunsten med hjem, der også giver køber og kunstner helt nye muligheder for at kommunikere.

Derfor er apps til din iPhone gode til informationssøgning

Du kan bruge din iPhone til rigtigt mange ting – også når du skal på museeum:

  • Apps giver nye alternativer til visning af information, der ellers står på kedelige skilte, som man skal hen til museet for at se
  • De danske kultursteder får en ny platform at boltre sig på, og med de mange danskere, der ejer en iPhone eller en anden smartphone, kan de nå rigtig mange mennesker
  • Apps giver brugeren mulighed for selv at bestemme, hvad man vil undersøge og bruge sin tid på. Det optimerer selve oplevelsen af det at gå på museum.

Dette er endnu en udviklingen af teknologien, der gør det smartere og smartere at have en iPhone eller en anden smartphone. I dag ved vi alle, hvor mange, der ejer en smartphone. Det er langt de fleste.

Disse museums har også iPhone-apps til deres udstillinger

Der er flere danske museums, der har taget iPhone-ideen til sig:

  • Statens Museeum for Kunst
  • Museum Jorn, Silkeborg
  • Den Gamle By, Aarhus
  • Teknisk Museeum, Helsingør
  • Kulturarvsstyrelsen

Sidst men ikke mindst vil vi også nævne udbredelsen af iPhone tilbehør til kunstentusiaster, der vil fange deres kunst på skærmen. Vi ser flere og flere digitale kunstnere, hvor salget foregår på nettet og det er blevet lettere at komme ud til en større målgruppe igennem de omtalte apps og et online-galleri. Med de nye iPhone holdere, stativer og tripods, kan man nu fange kunsten fra de bedste vinkler direkte fra din iPhone og med større præcision.

Ingen kommentarer, Vær den første!

Din email bliver ikke vist.