Gulvafløb: Sådan kombinerer du kunst og funktionalitet

Gulvafløb: du kan sagtens kombinere kunst og funktionalitet.

Mange boligejere undervurderer ofte vigtigheden af at vælge det rette gulvafløb, når de står foran at skulle indrette badeværelset i deres nye bolig. Men det er langt vigtigere at finde det rette afløb, der passer ind med resten af rummet, end mange folk går og tror. Det betyder nemlig en hel del for helheden af det færdige rum, om man lægger mærke til gulvafløbet eller ej.

Det vigtigste i forhold til valg af materialer og indretning af et badeværelse er, og vil altid være, funktionaliteten og det praktiske aspekt. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end at kigge på et flot og æstetisk rum, som bare ikke virker efter hensigten. Det er derfor altgørende at mens man kigger efter pæne, smukke og måske endda kunstneriske løsninger, at man hele tiden har det praktiske valg for øje. Det vigtigste er, at det er funktionelt og det er her kunst og funktionalitet skal mødes!

Dette skal du fokusere på ift. det rigtige gulvafløb

Sådan vælger du det æstetiske og funktionelle gulvafløb på samme tid:

  • Når du er på jagt efter et pænt og æstetisk gulvafløb, så kan du lytte efter tommelfingerreglen: ”Et godt gulvafløb er usynligt.” Det betyder, at jo mindre man lægger mærke til afløbet jo bedre.
  • En god idé kan være at vælge et gulvafløb, som går igen med resten af badeværelset – som f.eks. badeværelsesgulvet.

Fremgangsmåden er altså klar: Når du først har sikret dig, at du har fundet en løsning, der kommer til at fungere og virke optimalt i netop dit badeværelse, så kan du begynde at lege med udseendet af gulvafløbet, med henblik på at få kunst og funktionalitet i én og samme løsning. Det viser sig gang på gang, at når det kommer til et badeværelse, så bliver man altid mere glad for den løsning, der fungerer upåklageligt – hver gang. Så husk at tænke hele vejen rundt, hver gang.

Find flere ideer til at kombinere design og funktionalitet med dit gulvafløb på www.unidrain.dk

Ingen kommentarer, Vær den første!

Din email bliver ikke vist.