Fodbold stadions er en kunstnerisk oplevelse

Fodbold stadions med kunst der er værd at se på fodboldrejser.

Når det kommer til stadions, der skal huse noget så småt som en fodbold, er der ingen grænser for, hvor storslået de kan bygges, og det kan du komme til at opleve, hvis du besøger en af de mange fantastiske steder rundt omkring i verdenen, der byder på fodbold kunst og masser af historie. I Europa er der i særdeleshed mulighed for at se kæmpemæssige fodboldstadions, der med garanti vil rykke grænserne for, hvad du troede, der fandtes i sportsverdenen i dag. Her får du en guide over, hvilke stadions, du bør besøge, hvis du også værdsætter den kunstneriske og designmæssige del af fodbold.

Fodboldrejser til futuristiske stadions med moderne kunst

Der er en lang række stadions, man kan besøge, hvis man vil opleve, hvor storslået sådanne steder kan være som kunstinteresseret. Her kommer fem af de mest kendte, som er en kunst og fodboldrejse værd:

  • Tag på fodboldrejser til spanien og besøg Estadio La Peineta
  • Vent et par år og tag til Santiago Bernabeu
  • Besøg Bursaspor’s kendte Timsah Arena i Tyrkiet
  • Besøg Agia Sofia i Grækenland
  • Tag til Tottenham Hotspur Stadium, når det er færdigt i 2017

Mange af disse stadions er først færdige om et par år eller tre. Men det gør dem dog ikke mindre seværdige. Kigger man først på Estadio La Peineta, skal de huse de forsvarende spanske mestre Atlético Madrid, bliver det et topmoderne, højteknologisk stadion med plads til over 67.000. Byggeriet startede i 2011, og det forventes færdigt næste år.

Santiago Bernabeu står først klar i 2018, men her vil det med Real Madrids egne ord være det ”bedste stadion i verden med maksimal komfort, ikon på arkitektur og cutting edge”. Sådan udtalte klubpræsident Florentino Perez om stadionet tidligere i år.

Vil man allerede afsted på kunst og fodboldrejsen nu, kan man besøge tyrkiske Bursaspor og deres stadion Timsah Arena. Her ligner stadionet en krokodille, der tilmed har øjne.

Man kan også tage til grækenland og besøge AEK Athem, der har et stadion inspireret af Konstantinopel eller besøge Tottenham Hotspur stadion i 2017, der bliver et arkitektonisk vidunder.

Der er altså masser af kunst at finde i selv moderne stadions. Er du både er sports- og kunstinteresseret, vil ovenstående rejser med garanti være en uforglemmelig oplevelse.

Find aktuelle ture og fodboldrejser til de store stadions her

Ingen kommentarer, Vær den første!

Din email bliver ikke vist.