Design af konfirmationskjole: Mulighederne er mange

Mulighederne for at designs sin konfirmationskjole er mange.

Din konfirmation er måske dit livs største begivenhed indtil videre. Der er mange ting, som skal spille, og der må helst ikke gå noget galt. Der er dog én ting, som er vigtigere end alle de andre. Din konfirmationskjole. Den skal simpelthen bare være perfekt. Men når du som kommende konfirmandinde skal ud og finde den helt rigtige konfirmationskjole, så kan det være svært at vide, hvad du skal vælge. Der er nemlig et utal af valgmuligheder, når det kommer til design af kjolen. Og hvilket design passer bedst til din figur, hvilken kjole passer bedst til din personlighed, og hvilken føler du dig bedst tilpas i? Hvilke accessories passer til kjolen? Det er bare nogle af de få spørgsmål, som melder sig, når du skal have fundet kjolen til din konfirmation.

Konfirmationskjoler for enhver smag

Når det kommer til valget af konfirmationskjole, så vil der altid være noget for enhver smag. Derfor kan det være godt at få lidt inspiration til konfirmationstøj, inden man tager ud og prøver kjole. De kjoler, der kan være tale om, er blandt andet den helt traditionelle konfirmationskjole, som har tylskørt, kjoler med blonder, kjoler med draperinger og lag, kjoler med sjal eller bolero til bare skuldre, kortere kjoler og kjoler i andre farver end hvid. Mange af disse forskellige designmuligheder kan selvfølgelig også kombineres på kryds og tværs.

Efter du har fundet dine design-favoritter så er det, at du begynder at finde ud af, hvad du gerne vil med din kjole. Hvad skal den fremhæve? Hvad er vigtigt for dig, at din kjole kan og viser? Du kan blandt andet overveje, om den skal fremhæve dine arme, din ryg, dine ben, din talje, dine skuldre eller sågar din personlighed. Du fremhæver de forskellige dele således:

  • Arme: Du fremhæver dine arme ved at tage en kjole, der ikke har ærmer. Desuden skal den ikke have et sjal, som dækker armene.
  • Ben: Dem fremhæver du bedst ved at tage en kjole, der er lidt kortere end den traditionelle kjole er. Her kan du med fordel vælge en kjole, som ikke sidder for stramt. Desuden er det vigtigt, at din kjole ikke er for nedringet, hvis den er kort, for ellers risikerer du at føle dig for bar.
  • Talje: Din talje fremhæver du blandt andet ved tage en kjole med et bæltebånd, som markerer taljen. Derudover kan du vælge en kjole, som har sømme i taljen samt eksempelvis et tylskørt, som strutter lidt på hofterne.
  • Skuldrene: Du fremhæver bedst dine skuldre ved at tage en kjole, som har meget fine detaljer ved skuldrene – eksempelvis blonder.
  • Personligheden: Hvis du vælger en mere speciel og usædvanlig kjole, kan det fremhæve din personlighed meget. Det vigtigste her er, at kjolen passer til din personlighed.

Skal passe til din kropstype

Der findes mange forskellige kropstyper, og du skal også være opmærksom på at vælge en kjole, som passer til lige netop din kropstype. Men det kan være svært at vide på forhånd, hvad der er godt til dig. Din kropstype vil være en af følgende: Æbleform, Pæreform, Timeglasform, T-form og Ligeform. Og til hver kropstype, vil der være en række kjoler, som passer bedst. Kjoler, som er lidt kortere end knæene, så benene bliver fremhævet, og som har bare skuldre, vil passe bedst til piger, som er er æbleformede. Piger som er pæreformede vil nyde godt af en kjole, som ikke er for stram om taljen, og som har bare skuldre. Timeglasformen passer bedst sammen med en kjole, som er knælang. Piger med T-form er bedst tjent med en kjole, der fylder lidt mere nede ved benene, og som fremhæver dem. Dem, som er såkaldt ligeformede, vil helt klart drage fordel af en figursyet kjole med eksempelvis tylskørt, og desuden skal du også undgå en for stor udskæring ved brystet.  Disse råd dækker bredt over, hvad der oftest vil passe bedst til en pige med den givne form. Andre ting kan dog passe fint til dig alligevel. Så hvis der er noget, du er helt vild med, så prøv det og se, om det passer til dig. Som hovedregel skal vælge det, som behager dig allermest og gør dig glad.

Design din egen konfirmationskjole

Du kan flere steder vælge at designe din helt egen kjole. Så kan du tage alle de gode ting, du bedst kan lide fra de forskellige designs eller kollektioner og kombinere dem til din helt egen konfirmationskjole. Dette er helt klart værd at have i overvejelserne, hvis du ikke kan finde en kjole, som du er helt forelsket i. For som sagt så er det jo meget vigtigt, at kjolen til din konfirmation er helt perfekt. Så hvis den kun kan blive det, ved at du selv designer den, så er det det, du skal gøre.

Ingen kommentarer, Vær den første!

Din email bliver ikke vist.